Secretul măicuțelor, DEZVĂLUIT: De ce mâncarea de la mănăstire este mai gustoasă

Secretul măicuțelor, DEZVĂLUIT: De ce mâncarea de la mănăstire este mai gustoasă

Mâncarea gătită în mănăstiri este, întotdeauna,foarte gustoasă.

ȘOCANT: CUM ARATĂ DANIELA CRUDU ARSĂ CU ȚIGARA. E DEZBRĂCATĂ COMPLET, I SE VEDE CHIAR ȘI… (FOTOGRAFII NECENZURATE)

Mulți credincioși s-au întrebat care sunt ingredientele secrete folosite de călugari, însă răspunsul este unul neașteptat.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

Mai precis, la mănăstiri totul se gătește din produse naturale.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Totodată, în perioada postului nu se folosește ulei.

“Și uleiul este tot o grasime, chiar dacă e vegetală”, explica părintele Arsenie.

Cu toate acestea, după perioada de post negru, călugării și călugărițele încep din nou să gătească mâncăruri deosebite, îmbinând rețete tradiționale, vechi de sute de ani, cu mâncărurile moderne.

Dincolo de credință, la mănăstire un lucru este cert: pentru bucătărie se folosesc doar produse naturale.

Astfel, călugării și maicile cultivă hectare întregi de legume pe care le conservă pentru anotimpul rece. Dacă au nevoie de unele alimente pe care nu le pot obține prin resurse proprii, mănăstirile fac schimb de produse, transmite7est.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)
14:53 - Alexandru Arșinel a fost înmormântat în aplauzele celor care l-au iubit