Șef al Vămii Cluj, reținut de procurorii DNA

Șef al Vămii Cluj, reținut de procurorii DNA
Foto: ziuaveche.ro

Șeful Serviciului de Inspecție Fiscală și Control din cadrul Vămii Cluj, Florin Modrea, a fost reținut, joi, de procurorii Direcției Generale Anticorupție (DNA) pentru luare de mită.

Modrea este acuzat de procurorii DNA că a primit o mită în valoare de 12.000 de euro de la administratorul unei firme, Zur Mosche, pentru a întocmirea unui act de control favorabil.

În cursul lunii februarie echipa de control fiscal al Vămii Cluj a descoperit mai multe probleme grave legate mărfurile importate de firma lui Mosche, urmând ca inspectorii sa facă o recalculare a taxelor și accizelor.

Cei doi au fost reținuți de procurorii DNA, joi, pentru 24 de ore și vor fi prezentați magistraților Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Arestări la Vama Cluj

Ultima oră
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)