Sentință dură pentru ieșeanca vinovată de moartea a patru muncitori

Sentință dură pentru ieșeanca vinovată de moartea a patru muncitori
Captură Video - Antena 3

Procurorii au schimbat încadrarea juridică în cazul şoferiţei care a ucis patru muncitori ce lucrau pe o şosea din Iaşi, în noaptea de 16 spre 17 iunie: în loc de ucidere din culpă, Adina Ghirvase este cercetată pentru omor calificat.  

O echipă a firmei Citadin din subordinea Primăriei Iaşi se afla la o lucrare când a fost spulberată de maşina condusă în stare de ebrietate.

Patru oameni au murit, alți patru au fost răniţi

Dosarului trimis către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi i-a fost schimbată încadrarea juridică.

În cursul zilei, femeia a fost adusă în faţa magistraţilor Tribunalului Iaşi, aceştia dispunând prelungirea mandatului de arestare cu încă 30 de zile. Aceasta poate depune contestaţie în termen de 48 ore.

Declarații șocante

Luni, 8 august, când a fost audiată, şoferiţa a declarat procurorului general adjunct că i se pare amuzant ceea ce se zice despre ea şi că nu dă nicio declaraţie, fiind ea nu a fost prezentă la faţa locului”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, reprezentant în dosar al părţii vătămate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală