Fostul vicepreședinte ANRP Sergiu Diacomatu s-ar afla în Costa Rica: Nu sunt în țară, dar mă întorc la următorul termen

Fostul vicepreședinte ANRP Sergiu Diacomatu s-ar afla în Costa Rica: Nu sunt în țară, dar mă întorc la următorul termen
Foto: Stirile Kanal D

UPDATE:Sergiu Diacomatu a declarat că nu se află în țară, dar că se va întoarce la următorul termen din proces. În urmă cu două zile, Diacomatu se afla la Londra, potrivit Antena 3.

Acesta a declarat pentru sursa citată că se află în Columbia.

„Ar fi interesant cine a lansat ştirea, dar, mă rog, nu mai contează. Voi ajunge în Amsterdam şi din Amsterdam la Bucureşti, pe 19. Am avut bilete până pe 25. Din cauza pericolului de a rata termenul de judecată, am schimbat biletele pentru data de 19”, a declarat Sergiu Diacomatu.

Sergiu Diacomatu, fostul vicepreședinte în cadrul ANPR, se află în Costa Rica. Acesta părăsit țara pe9 aprilie și nu s-a mai întors.

În Costa Rica au mai plecat și Alina Bica și Elena Udrea.

Sergiu Ionuţ Diacomatu este acuzat de abuz în serviciu într-unu dintre dosarele ANRP, în care este vizată și fosta șefă DIICOT, Alina Bica.

Diacomatu a fost membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul A.N.R.P (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor), comisie care a reconstituit dreptul de proprietate asupra unui teren în suprafaţă de 13.053 ha din Capitală. Prejudiciul se ridică la 62 de milioane de euro.