”Serviciul Român de Comedie”, scos din grila Antenei 1 (VIDEO)

”Serviciul Român de Comedie”, scos din grila Antenei 1 (VIDEO)
Foto: paginademedia.ro

Antena 1 rămâne fără Serviciul Român de Comedie! Emisiunea iese din grila postului tv. Motivul invocat? Performanţele ultimelor ediţii, a anunţat Toni Grecu. Acesta a adăugat că măsura a venit pe neaşteptate, din motive economice – şi anume restrângerea cheltuielilor staţiei.

Serviciul Român de Comedie iese din grila Antena 1 la şaptea ediţie, şi nu la a unsprezecea, cât trebuia să aibă în mod normal emisiunea. O decizie brutală şi surprinzătoare, spune Toni Grecu.

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus”, a afirmat Toni Grecu.

Grecu a adăugat că exista o marjă de rating trecută în contract, iar emisiunea a avut rezultate foarte bune din acest punct de vedere, cu excepția ultimelor două ediții. Însă, din punct de vedere al audienței, conducerea postului TV ar fi fost nevoită să oprească emisiunea și să taie din costuri.

Antena 1 a avut probleme cu audiențele după ce Pro TV a lansat emisiunea Visuri la cheie. Săptămâna trecută, Antena 1 s-a clasat pe locurile trei și patru pe intervalele în care s-a intersectat cu emisiunea de la ProTV.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu. Divertis a realizat emisiuni timp de șapte ani la Antena 1, între 2001 și 2008.

”Serviciul Român de Comedie”, scos din grila Antenei 1

Tags: