Sibiu: O femeie și un bărbat au fost găsiți morți într-o baracă. Ce bănuieli au anchetatorii

Sibiu: O femeie și un bărbat au fost găsiți morți într-o baracă. Ce bănuieli au anchetatorii
Foto:B365

Polițiștii și procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce într-o baracă de la marginea orașului au fost găsite trupurile neînsuflețite a două persoane, o femeie și un bărbat. Există suspeciunea că el ar fi omorât-o pe ea, apoi s-a sinucis.

"Este vorba despre o femeie în varstă de 53 de ani și un bărbat în vârstă de 54 de ani, foști soți, care nu locuiau împreună și pe care fiica lor i-a dat disparuți duminică dimineața, anunțând că nu i-a mai văzut de miercuri sau joi", a declarat o sursă, citată de stirilekanald.ro.

Fata a mers cu polițiștii în cartierul Cireșica, unde cei doi aveau o grădină. Acolo, într-o baracă, au fost găsiți femeia înjunghiată și bărbatul spânzurat.

Anchetatorii suspectează că el a omorât-o pe ea, apoi s-a sinucis.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)