Condiţii mizere în Spitalul Municipal Sighet. „Aveți idee cât e mita pentru un post de asistentă medicală în această cocină?” (VIDEO)

Condiţii mizere în Spitalul Municipal Sighet. „Aveți idee cât e mita pentru un post de asistentă medicală în această cocină?” (VIDEO)
Foto: Emanuel Ungureanu / Facebook

România pare că vrea să combată coronavirusul cu alte infecții la fel de periculoase… Este realitatea tristă din unitățile medicale din țara noastră. Mai multe imagini cu mizeria din Spitalul Municipal Sighet au stârnit revoltă pe internet, informează B1 TV.

Imaginile surprinse în Spitalul din Sighet vorbesc de la sine. Practic, este imposibil ca un pacient să nu se îmbolnăveasca și mai rău din cauza condițiilor mizere.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Situația a fost semnalată de către deputatul USR Emanuel Ungureanu.

„Un angajat al Spitalului municipal Sighet mi-a transmis aceste imagini de groază care arată mizeria cruntă în care se scaldă sistemul sanitar din Maramureș patronat de clanuri de tip mafiot virusate de microbul șpăgii. Aveți idee cât este mita pentru un post de asistentă medicală în această cocină? Vestea bună pentru pacienții sinistrați în acest spital mizerabil ar fi că virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu și Acinetobacterul”, scrie deputatul pe Facebook.

Ungureanu descrie situația oribilă din spitalul municipal:„Pe lângă excrementele întinse peste tot în băile infecte, se poate vedea cum un asistent medical întreprinzător plimbă instrumentarul sterilizat prin zona administrativă, pe lângă un xerox. Ferească Dumnezeu, picior de șef DSP Maramureș nu a călcat în această cocină, știți de ce? Pentru că sunt mână în mână cu mafia pesedistă din județ!”