Sinucidere GROAZNICĂ: Fiul unui preot s-a aruncat de la etajul 4! A lăsat în urmă doi copii orfani…

Sinucidere GROAZNICĂ: Fiul unui preot s-a aruncat de la etajul 4! A lăsat în urmă doi copii orfani...

O sinucidere cruntă a tulburat oraşul Câmpulung Muscel de la prima oră a dimineţii de marţi. Fiul unui preot s-a aruncat de la etajul 4, lăsând în urmă o soţie îndurerată şi doi copii orfani.

În vârstă de 38 de ani, E.M., s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, împreună cu soţia, copii şi părinţii, în centrul oraşului Câmpulung Muscel. Alarma a fost dată de unul dintre părinţi, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.30.

Bărbatul, absolvent de teologie la Piteşti, era fiu de preot, iar în 2014 fusese diagnosticat cu probleme psihice. De atunci urma un tratament, dar de ceva vreme nu şi-a mai luat pastilele, pentru că medicul care îi prescria reţeta a fost în concediu.

Fără medicamente, bărbatul devenise foarte agitat, spun apropiaţii familiei.

Procurorii au deschis dosar de moarte suspectă, dar sinuciderea este pista cea mai probabilă.

Ultima oră
23:07 - Vladimir Putin spune că marina Rusiei poate lansa „o lovitură de imposibil de prevenit”, dacă e nevoie: „Suntem capabili să detectăm orice inamic în apă, deasupra apei și în aer”
23:07 - Pandemia de COVID a scăpat de sub control în Turcia, avertizează medicii
22:40 - Când ar urma să aibă loc o explozie a cazurilor de COVID-19 în România. Avertismentul specialiștilor: „Politicienii noștri în continuare așteaptă, ca atunci când sunt surprinși de prima zăpadă”
22:37 - Numărul cazurilor din SUA, în creștere din cauza variantei Delta, spune Casa Albă. Autoritățile americane mențin restricțiile de călătorie
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate