Șocul unei mame după ce a aflat din presă cum educatoarea îi jigneşte copilul la grădiniţă: „Nu se poate descrie în cuvinte ce am simţit în momentul în care am auzit înregistrarea”

Șocul unei mame după ce a aflat din presă cum educatoarea îi jigneşte copilul la grădiniţă: „Nu se poate descrie în cuvinte ce am simţit în momentul în care am auzit înregistrarea”
Foto: adevarul.ro

O educatoare de la o grădiniţa din Timișoara a fost suspendată, după apariţia unei înregistrări audio în care se poate auzi cum aceasta îi jigneşte pe copii. Înregistrarea a fost făcută de mama unui băețel, iar mama unei fete din aceeași grupă a aflat din presă la ce teroare este supus copilul ei, potrivit adevarul.ro.

Mai mulţi părinţi din Iohanisfeld, judeţul Timiş au fost şocaţi la auzul înregistrării din care reiese cum erau trataţi copiii lor la grădiniţă. Din înregistrarea făcută publică de unul dintre părinţi se poate auzi cum educatoarea urlă la copii, spunându-le că nu ştiu să meargă, au probleme la mansardă.

Frăsincar Roxana Nicoleta este mama uneia dintre fetele jignite de educatoarea Cermure. Femeia a declarat că a suferit un șoc după ce a aflat cum se comportă educatoarea cu fiica ei.

 „Nu ştiam absolut nimic. Fiica mea niciodată nu mi-a spus că nu mai vrea să meargă la grădiniţă, aşa cum a fost în cazul copilului a cărei mamă a realizat înregistrarea. Fetiţa mea abia aştepta să meargă să fie cu copiii. Nu se poate descrie în cuvinte ce am simţit în momentul în care am auzit înregistrarea. Gestul ei e de neconceput. Nu vreau să o jignesc, dar o astfel de femeie nu mai poate reveni la şcoală. Copiii noştri au fost traumatizaţi. Nu acceptăm suspendarea pentru un an sau doi. Vrem încetarea contractului de muncă”, a spus Roxana Nicoleta Frăsincar.

Educatoarea Monica Cermure va fi cercetată disciplinar de comisia constituită în urma apariţiei înregistrării în presă, iar despre cuvintele jignitoare la adresa copiilor, educatoarea nu a vorbit nici măcar în faţa consiliului de administraţie al şcolii (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe