Şofer de microbuz, reacţie DURĂ după o cursă cu „şcoala altfel”: Când vom începe să transportăm oameni ? (FOTO)

Şofer de microbuz, reacţie DURĂ după o cursă cu „şcoala altfel”: Când vom începe să transportăm oameni ? (FOTO)

Un şofer de microbuz a reacţionat dur, în urma unei curse cu elevi din Focşani care au avut activităţi în cadrul „Şcolii altfel”, întrebând când vor începe să transporte oameni.

Motivul supărării acestuia este mizeria pe care elevii au lăsat-o în urma lor în vehicul, potrivit unei postări de pe pagina sa de Facebook.

„ColegulIonuţ Brăescudupă o «cursă altfel» cu «şcoala altfel» din Focşani. Este cea mai bună oglindă a EDUCAŢIEI din România anului 2018, fie că vorbim despre învăţământ sau familie.
Adresez următoarea întrebare retorică «când vom începe să transportăm oameni ?»”, este mesajul de pe pagina şoferului de Facebook, ce însoţeşte o poză cu deşeurilelăsate de copii în urmă.

Ultima oră
08:23 - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante “îngrijorătoare” ale coronavirusului
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu