Șoferul de BMW care a atacat cu crosa de golf un alt șofer va fi cercetat sub control judiciar. Femeia care îl însoțea, reținută

Șoferul de BMW care a atacat cu crosa de golf un alt șofer va fi cercetat sub control judiciar. Femeia care îl însoțea, reținută

UPDATE ora 22.45. Polițiștii au găsit-o pe prietena agresorului.Aceasta,o femeie de 22 de ani, apare în imagini lovind autoturismul cu piciorul.

„În această după amiază a fost audiată și persoana care apare în imagini lovind autoturismul cu piciorul. Fața de aceasta, o femeie de 22 de ani, a fost dispusă măsura reținerii”, se arată în comunicatul transmis, miercuri seara, de Poliția Capitalei.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Bărbatul care a agresat un șofer cu o crosă de golfva fi cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Măsura a fost dispusă miercuri de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 2.

Potrivit procurorilor, incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 21.00, pe Șoseaua Colentina, în dreptul unei benzinării din sectorul 2.

„Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul cercetat a lovit persoana vătămată în mâna stângă cu un obiect contondent, respectiv o crosă de golf, provocându-i acestuia suferințe fizice, a distrus autoturismul persoanei vătămate marca Dacia Logan, căruia i-a avariat caroseria și i-a spart geamul de la portiera stângă – față, din dreptul șoferului, și a tulburat ordinea și liniștea publică”, au stabilit procurorii.

Bărbatul este acuzat de infracțiunile de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Polițiștii încă o caută pe prietena acestuia, care a lovit oglinzile și portiera stânga-față a Loganului cu picioarele.