Soluție românescă: Toaletele din Curtea de Apel Craiova, noi birouri pentru angajați

Soluție românescă: Toaletele din Curtea de Apel Craiova, noi birouri pentru angajați
Foto: adevarul.ro

Din cauza lipsei de spațiu, unele dintre toaletele destinate publicului din incinta Curții de Apel Craiova au fost transformate în birouri pentru angajații instituției, informează Mediafax.

Aurel Ilie, șeful Secției Penale a Curții de Apel Craiova, a declarat că instanța caută un nou sediu în care să se mute din cauza lipsei de spațiu.

„S-a decis să căutăm un spaţiu care să nu fie mai mic de 2.300 metri pătraţi. Nu pot să spun limitele de chirie pe care noi le-am cerut, pentru că suntem încă în proces de negociere pentru spaţiu. Caietul de sarcini l-au ridicat în jur de şapte sau opt persoane juridice, dar ofertă au depus doar două”, a declarat Ilie.

„Noi avem cinci secţii şi trei săli de judecată. În mod normal, fiecare dintre aceste secţii ar trebui să aibă fiecare sala ei de judecată. Însă noi, având doar trei săli, avem două secţii pe sală. Doar Secţia penală are o sală, iar în măsura posibilităţii intră şi o altă secţie pe aceeaşi sală”, a adăugat acesta.

Potrivit lui Aurel Ilie, instituția a fost nevoită să transforme câteva toalete destinate publicului în birouri pentru angajați, aceștia neavând unde să își desfășoare activitatea.

Ultima oră
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS