Sora purtătorului de cuvânt al PMP, SECHESTRATĂ! Magda Bistriceanu, anunț înfiorător

Sora purtătorului de cuvânt al PMP, SECHESTRATĂ! Magda Bistriceanu, anunț înfiorător

Sora purtătorului de cuvânt al PMP a fost sechestrată. Anunțul îngrozitor a fost făcut chiar de către Magda Bistriceanu.

De profesie medic, sora PMP-istei era hărțuită de mai mult timp de un pacient. Miercuri dimineață, acesta a intrat în cabinetul ei și a sechestrat-o. Colegii medicului au chemat poliția, care nu a făcut decât să aștepte ca individul să descuie ușa de bună voie.

Soțul acesteia, alertat de asemenea de personalul medical, a ajuns în grabă la spital și a reușit să-l imobilizeze pe pacientul cu probleme psihice.

Mai mult, ajuns la secție, bărbatul a fost interogat timpd e două ore, iar apoi a fost lăsat liber.

„Noaptea minții!
Mă sună sora mea și-mi spune că un pacient de al ei a făcut o obsesie pentru ea și o urmărește, o hărțuiește de o săptămână. Azi, respectivul intră în cabinet și efectiv o sechestrează. Colegele sună la poliție, apare un echipaj format din 3 polițiști care nu au intervenit pentru că așteptau să se producă flagrantul, adică stăteau ca proștii la ușa cabinetului și așteptau să iasă respectivul. Într-un final a apărut soțul ei alertat de colege, a intrat și l-au mobilizat pe „dement”. Faza tare e că l-au dus la poliție și după două ore de audieri i-au chemat mama să-l ia acasă. Nu știu care sunt procedurile, dar cu ăștia trebuie să mori ca să intervină!”