Sorin Ovidiu Vântu, la Direcția Cercetări Penale: Ghiță este “o unealtă în mâna Cotroceniului”

Sorin Ovidiu Vântu, la Direcția Cercetări Penale: Ghiță este “o unealtă în mâna Cotroceniului”
Foto: gazetadecluj.ro

Sorin Ovidiu Vântu s-a prezentat la direcția cercetări penale unde va fi încarcerat după decizia, de vineri, a Tribunalului București. La sosire SOV a declarat că Sebastian Ghiță este “o unealtă în mâna Cotroceniului”.

Vântu a mai afirmat că „Atunci când am ajuns la tribunal, mandatele erau deja scrise” și că în cursul zilei de luni va face public și el “o surpriză” pentru președintele Traian Băsescu.

Tribunalul București a admis, vineri, recursul procurorilor împotriva cercetării în stare de libertate a omului de afaceri și a decis, prin hotărâre definitivă, arestarea acestuia pentru 29 de zile.

SOV: Arestarea este o înscenare

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan