Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: „Mi se pare total abuziv” (VIDEO)

Sportivii nevaccinați anti-COVID, obligați de guvern să se antreneze în parcuri. Președintele Federației de Culturism: „Mi se pare total abuziv (VIDEO)
Foto. Inquam Photos / George Călin

Potrivit noilor restricții impuse de guvern, sub semnătura premierului Florin Cîțu, accesul este interzis persoanelor nevaccinate în sălile de fitness. Astfel, sportivii sunt obligați de executiv, din nou, să se antreze prin parcuri. Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Fintess și Culturism (FRCF), numește noile restricții drept pompieristice.

„În primul rând, cred că o consultare ar fi fost binevenită. În al doilea rând, nu văd o mare diferență între sălile de fitness și o stație de metrou sau de autobuz, unde lumea se înghesuie. Nu înțeleg de ce sportul trebuie să fie cel vinovat, care trebuie să sufere. Mi se pare total abuziv (…)”, a declarat Gabriel Toncean, pentru B1 TV.

Președintele Federației de Culturism și Fitness: „Se pare că din nou vom începe să ne antrenăm prin parcuri”

Gabriel Toncean trage un semnal de alarmă și spune că prin noile restricții, sportivii sunt obligați din nou să improvizeze, iar patronii înregistrează pierderi pe bandă rulantă.

„Se pare că din nou vom începe să ne antrenăm prin parcuri, locuințe, living, nu așa cum ar fi normal să ne antrenăm. Proprietarii de săli au respectat mereu măsurile care s-au impus.

Dintre cei care s-au întors la săli, maximum sunt 50% dintre cei vechi, doritori de sport (…)”, a transmis Toncean.

Noile restricții intră în vigoare în localități când rata de infectare trece de 3,00 la mia de locuitori.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:44 - Obiecte de artă, descoperite la Vama Albiţa într-un autocar care intenţiona să iasă din ţară. Există suspiciunea că fac parte din patrimoniul naţional
12:39 - SUA avertizează că Turcia ar putea fi ținta unor noi atacuri teroriste. Alerta de securitate, emisă de mai multe ambasade din Ankara
12:38 - Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte” Citeşte întreaga ştire: De ce Monica Tatoiu nu vrea să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
12:36 - Presa rusă: Erdogan spune că relațiile sale cu Vladimir Putin sunt bazate pe onestitate și încredere. Liderul turc acuză SUA că „și-a încălcat cuvântul”
12:18 - Avantajele și dezavantajele meseriei de șofer de tir
12:16 - Care sunt efectele pozitive ale administrării suplimentelor cu quercetină naturală
12:12 - Vești proaste pentru pescari. Taxa pe un an ar putea fi de 6 ori mai mare în Deltă: „Ce e gratis până la urmă nu mai e”
12:12 - Ucraina vrea să adere la UE în termen de doi ani, afirmă premierul Denis Shmîhal
12:11 - Soldații ruși au fugit mâncând pământul după ce o dronă ucraineană le-a luat la țintă buncărul (VIDEO)
12:09 - Mira a avut parte de o experiență neplăcută în vacanță: „N-am făcut niciodată în viața mea”. Cu ce probleme s-a confruntat artista