SUA: Papa Francisc a primit o scrisoare de la o fetiță de 5 ani care îl ruga să vorbească cu președintele Obama despre legalizarea imigrației (VIDEO)

SUA: Papa Francisc a primit o scrisoare de la o fetiță de 5 ani care îl ruga să vorbească cu președintele Obama despre legalizarea imigrației (VIDEO)

Papa Francisc a mers în SUA unde, după vizita istorică de la Casa Albă, s-a plimbat cu mașina pe străzile din Washington unde a oprit de mai multe ori pentru a binecuvânta copiii veniți să îl întâmpine.

O fetiță prezentă a trecut de cordonul de ordine și a vrut să se apropie de autovehicul, dar a fost oprită de cei care asigurau paza Suveranului Pontif, scrie theguardian.com.

Incidentul a fost sesizat de Papă care a chemat-o la el pe copilă, iar un agen de securitate a ridicat-o pentru a fi sărutată pe cap.

Fetița l-a îmbrățișat pe Papă și i-a înmânat o scrisoare pe care o avea în mână.

Copila de 5 ani i-a scris Suveranului Pontif să discute cu președintele Barack Obama despre legalizarea imigranției pentru că, la rândul ei, provine dintr-o astfel de familie și îi este teamă că părinții săi vor fi deportați.

SUA: Papa Francisc a primit o scrisoare de la o fetiță de 5 ani care îl ruga să vorbească cu președintele Barack Obama despre legalizarea imigrației

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)