Subprefectul de Sălaj a murit după ce acoperişul unui foişor s-a prăbuşit din cauza vântului. Alte trei persoane au fost rănite

Subprefectul de Sălaj a murit după ce acoperişul unui foişor s-a prăbuşit din cauza vântului. Alte trei persoane au fost rănite
Foto: facebook Prefectura Sălaj

Acoperişul unui foişor unde se desfăşura un eveniment s-a prăbuşit din cauza vântului. Incidentul s-a petrecut în localitatea Hurez, din judeţul Sălaj. Trei persoane au fost rănite, iar Virgil Țurcaș, subprefectul județului Sălaj, a murit.

A murit Virgil Țurcaș, subprefectul județului Sălaj

Țurcaș a fost găsit de echipajele de salvare în stare de inconștiență. Manevrele de resuscitare nu au fost cu succes, fiind declarat decesul, informează graiulsalajului.ro.

Virgil Țurcaș avea 52 de ani.

Instituția Prefectului Sălaj a transmis un mesaj de condoleanțe: „În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat. Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj. Conducerea şi personalul Instituţiei Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Mai multe persoane rănite, după ce acoperişul unui foişor s-a prăbuşit

Potrivit News.ro, alte trei persoane au fost rănite. Dispeceratul ISU-Ambulanţă fusese anunțat, prin 112, că, în localitatea Hurez, acoperişul unui foişor în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbuşit din cauza vântului.

Mai multe echipaje de salvare au fost trimise la fața locului, iar pentru o a patra persoană, grav rănită, a fost chemat elicopterul SMURD. Persoana în cauză, subprefectul de Sălaj, decedase, însă, între timp.

Ceilalți trei au fost asistați medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital.

Urmăriți B1TV.ro și pe