Suceava: Bătrân tâlhărit de doi bărbați care pretindeau că oferă cadouri din partea primăriei

Suceava: Bătrân tâlhărit de doi bărbați care pretindeau că oferă cadouri din partea primăriei
Foto: observator.ro

Un bătrân din comuna suceveană Marginea a fost tâlhărit de doi bărbați care, pretinzând că sunt angajați la primărie şi oferă cadouri, au pătruns în locuința sa și i-au sustras suma de 1.300 de lei.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bătrân de 79 ani de ani din comuna Marginea a sesizat, vineri, Poliţia, spunând că două persoane pe care nu le cunoaşte i-au furat din locuinţă 1.300 de lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi bărbaţi au intrat în locuinţa bătrânului şi i-au dat acestuia două motofierăstraie cu elemente din plastic de culoare albă şi portocalie, fabricate în China, cerându-i 100 de lei pentru transport.

Pentru a verifica dacă cei doi spun adevărul, bătrânul a mers împreună cu cei doi până la sediul primăriei, iar după ce bătrânul a coborât din autoturism ceilalţi doi au plecat în trombă spre oraşul Solca. A doua zi, bătrânul a constatat că îi lipsesc 1.300 de lei şi a alertat poliţia.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)