Suceava: Din poliţist s-a făcut contrabandist. 3.000 de pachete de ţigări confiscate

Suceava: Din poliţist s-a făcut contrabandist. 3.000 de pachete de ţigări confiscate

Un poliţist dintr-o comună suceveană a trecut de partea contrabandiştilor. Vasile Iftime, şeful Poliţiei din Buneşti, a fost prins chiar de colgii săi, în timp ce transporta 3.000 de pachete de ţigări fără timbru.

Poliţiştul a fost oprit la un filtru de la intrarea în muncipiul Suceava. În urma controlului autoturismului, colegii bărbatului au depistat în maşinăm peste 3.000 de pachete de ţigări. Pentru că nu avea acte prin care să dovedească provenienţa mărfii, oamenii legi i-au confiscat şi ţigările şi maşina.

„Persoana în cauză este agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşiri infracţiunii de contrabandă, autoturismul cât şi cantitatea de ţigări fiind indiponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Suceava, Gabriel Panţâru.

În comuna Buneşti, unde Vasile Iftime este şeful de post al Poliţiei, bărbatul era văzut de localnici ca fiind un om corect.

Poliţiştii au stabilit că cele 3.000 de pachete de ţigări provin din Moldova. Acum bărbatul în vârstă de 42 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Poliţist, prins cu 3.000 de pachete de ţigări de contrabandă

Embed: " />