Suma fabuloasă cu care se vinde în Mamaia o garsonieră cu vedere la mare

Suma fabuloasă cu care se vinde în Mamaia o garsonieră cu vedere la mare
Foto: Hepta Syndicate / Marian ilie

Prețurile la imobiliare au explodat, lucru vizibil și în cazul proprietăților de pe litoral. Apartamentele și garsonierele sunt mai scumpe decât cele din Capitală. Mulți aleg să cumpere proprietăți aici fie pentru a le închiria în sezonul estival, fie pentru a deține o „casă de vacanță” unde să vină vara cu familia sau prietenii.

Totodată, agenții de turism au avertizat că, începând din luna iulie, o noapte de cazare pe litoral s-ar putea scumpi cu până la 40%.

Cât costă o garsonieră la Mamaia

O simplă garsonieră de tip studio din Mamaia Nord, de 53 de metri pătrați, se vinde la prețul de aproape 60.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Proprietarul a motivat prețul spunând că imobilul se află la doar 2 minute de mers pe jos de plajă și are vedere la mare. Mai mult decât atât, garsoniera se află într-un cartier rezidențial care pune la dispoziția locatarilor o terasă, o piscină privată, parcare și sistem de supraveghere video.

O altă garsonieră aflată pe faleza Mamaia se vinde cu nici mai mult, nici mai puțin de 280.000 de euro.

Ce variante au turiștii care doresc să închirieze un imobil la mare

Pentru cei care doresc să închirieze o garsonieră la mare în sezonul estival, prețul pentru o singură noapte poate ajunge la 40 de euro.

Pentru o familie sau un grup mai mare de oaspeți, aceștia pot opta pentru un apartament de 2 sau 3 camere, iar prețul pe noapte este de aproximativ 90 de euro. Astfel, se poate observa că prețul pe câteva nopți pentru un apartament de pe litoral este echivalentul unei chirii în București.

Urmăriți B1TV.ro și pe