Surpriză pentru o familie de turiști care a ales să petreacă o zi la Mamaia: Am plătit 75 de lei pe o friptură care nu a mai ajuns pe masa noastră

Surpriză pentru o familie de turiști care a ales să petreacă o zi la Mamaia: Am plătit 75 de lei pe o friptură care nu a mai ajuns pe masa noastră
Plaja din Mamaia / Foto: Hepta.ro

Vacanțele pe litoral au devenit din ce în ce mai scumpe, susțin turiștii care ar dori să petreacă măcar un weekend la malul Mării Negre, în România.

O familie de români a decis să petreacă o zi pe litoral, la Mamaia. Dorința de a vedea marea și de a se bucura de relaxare a fost una mare, dar la sosirea în stațiunea surprizele au fost pe măsură.

Turiștii au fost nemulțumiți atât de condițiile slabe de cazare și servire, dar și de prețurile extrem de piperate, nejustificate având în vedere calitatea serviciilor.

Un cuplu de români, experiență teribilă la Mamaia

Am fost cu familia pentru o zi la Mamaia, pentru că ne era dor de mare. Vă spun sincer, am regretat că am luat această decizie. Plaja este foarte lată și plină de scoici. La mal, apa devine adâncă după doar câțiva metri, spre disperarea părinților cu copii mici.

Nu am văzut vestiare, unde să te poți schimba sau dușuri (…) Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei.

Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a mai ajuns pe masa noastră. Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge  – am auzit – la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare”, a declarat cuplul potrivit Evz.ro.

Motivul pentru care românii aleg vacanțele în Bulgaria

Cuplul a povestit, pentru sursa citată, că a ales să plece de pe litoralul românesc, pe litoralul bulgăresc, acolo unde s-au declarat mulțumiți de prețul pe care l-au plătit pentru întreaga familie.

„Am plătit pentru o familie cu trei membri, all inclusive, la un hotel de patru stele la Nisipurile de Aur puțin peste 3000 de lei. Nu poate fi mai rău decât ce am văzut pe litoralul românesc”, a explicat turistul, potrivit sursei citate mai sus.