Tălmăcean a dansat din nou în direct. Cu Turcescu! Vezi prestaţia celor doi

Tălmăcean a dansat din nou în direct. Cu Turcescu! Vezi prestaţia celor doi

Politicianul democrat-liberal Cătălin Edmond Tălmăcean a oferit un nou moment artistic în direct. Invitat în ediţia de luni seară a emisiunii Evenimentul Zilei, consilierul local a dansat pe o melodie a lui Michael Jackson. Spre deosebire de precendentul dans, politicianul nu a evoluat singur în platoul emisiunii. Acestuia i s-a alăturat şi Robert Turcescu, moderatorul emisiunii difuzate de B1 TV.

Edmond Tălmăcean a discutat cu gazdele sale despre talentul artistic care i-a adus faima de politician dansator. Politicianul a explicat că dansul „a la” Michael Jackson nu este altceva decât o exemplificare a felului în care generaţia sa înţelegea să se distreze.

”Incidentul” de luni seară a venit ca urmare a unui alt număr oferit de democrat-liberal, care a dansat zilele trecute la o altă emisiune televizată. 

Vezi cum dansează Edmond Talmăcean şi Robert Turcescu

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)