Târgu Cărbunești: Un bărbat a fost arestat, după ce a tăiat cu sabia o judecătoare și a incediat casa iubitului acesteia

Târgu Cărbunești: Un bărbat a fost arestat, după ce a tăiat cu sabia o judecătoare și a incediat casa iubitului acesteia
Foto: stiripesurse.ro

O judecătoare din Târgu Cărbunești a fost tăiată cu sabia de fostul ei iubit, Mădălin Cremeneanu, care era nervos că aceasta l-a părărsit pentru cel mai bun amic al său, scrie pandurul.ro.

Mădălin Cremeneanu a atacat-o în trafic pe Mirela Alexandra Popescu, lovindu-i maşina şi tăind-o la mână când tânăra a încercat să-l oprească, iar apoi a mers la casa unde locuieşte iubitul acesteia, Nicu Măroiu jr. pentru a-i da foc.

Incediu produs de Cremeneanu a fost stins la timp de doi paznici.

Potrivit poliţiei, faptele au avut loc vineri spre sâmbătă, la 4 dimineaţa.

Tânărul atacator de 25 de ani a povestit în faţa judecătorilor că s-a ajuns aici după ce tânăra judecătoare l-a jignit într-un club. I-ar fi spus că este prea gras şi i-a aruncat cu un peşte proaspăt în faţă. Din acest motiv, ar fi ajuns ţinta glumelor proaste iar aşa-zişii lui prieteni îl porecliseră „balenă”.

Cremeneanu a fost arestat de polițiști, după ce în mașina acestuia au fost găsite sabia, două bidoane cu benzină şi mai multe petarde.

Cu toate acestea, tânăra judecătoare nu a depus plângere împotriva lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe