Răspunsul sfidător al unei șoferițe care și-a parcat mașina de teren pe două locuri destinate persoanelor cu handicap (FOTO)

Răspunsul sfidător al unei șoferițe care și-a parcat mașina de teren pe două locuri destinate persoanelor cu handicap (FOTO)

O tânără din Târgu Jiu și-a parcat mașina de teren pe două locuri destinate mașinilor persoanelor cu handicap.

Întâmplarea a avut loc în parcarea subterană a unui mall. Un alt șofer a făcut o fotografie, pe care a postat-o pe Facebook. Unii utilizatori și-au dat seama cine e șoferița și au etichetat-o în comentarii.

Femeia, însă, nu doar că nu și-a regretat gestul, dar le-a și răspuns în doi peri criticilor.

”Parchez unde vreau eu! Mâine o să o parchez tot acolo, măcar să fiu zilnic în centrul atenției”, le-a răspuns ea.

Reacția ei a stârnit și mai multă revoltă, așa căfemeia a revenit cu un alt comentariu: ”Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima dată luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greșește, e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjurați și să folosiți cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat și nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Stați calmi, mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze pentru toată nebunia creată”.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)