Târgu Mureș: Muncitor, tocat de viu în timp ce curăța malaxorul fabricii la care lucra

Târgu Mureș: Muncitor, tocat de viu în timp ce curăța malaxorul fabricii la care lucra
Foto: B1.ro

Un lucrător de la o fabrică de prelucrare a maselor plastice din Târgu Mureș a murit, marți seară, în timp ce curăța malaxorul, informează Agrepres.

Potrivit sursei precizate, incidentul s-a petrecut din cauza acționării accidentale a butonului de pornire a aparatului de către șeful de tură.

„În urma unor neconcordanțe, nu în procesul de producție, cu privire la neatenția unor angajați care își desfășurau activitatea, a fost prinsă o persoană în timp ce încerca să remedieze o defecțiune pe o moară de tocat materiale plastice (…) Persoana decedată a fost tocată parțial în moara respectivă, pierzând-și viața”, a declarat șeful Poliției Târgu Mureș, Ioan Damaschin, citat de sursa precizată.

Polițiștii au pornit o anchetă împotriva șefului de tură, pentru ucidere din culpă.

Ultima oră
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul