Teo Trandafir a fost operată cu succes

Teo Trandafir a fost operată cu succes
Foto: evz.ro

Teo Trandafir a fost operată joi, în urma unor complicații provocate de pancreatită acută, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat trimis de Clinica AKH din Viena, operația a decurs bine, fără să apară complicații.

„Sunt de un optimism moderat că acesta este un mare pas înainte în recuperarea ei”, a declarat după operația chirurgicală, profesorul Michael Gnant, șeful Departamentului Chirurgie de la Spitalul AKH, citat de sursa precizată.

Medicii care au efectuat intervenția chirugicală au informat că intervenția a fost un succes, iar Teo Trandafir va fi nevoită să rămână sub oservație zilele următoare, la Terapie Intensivă.

Cadrele medicale austriece au informat că era nevoie de o intervenție chirurgicală în cazul lui Teo Trandafir pentru ca era necesar controlul asupra procesului inflamator al pancreasului. Decizia a fost luată ținând cont de agravarea stării de sănătate a pacientei.

Teo Trandafir a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după ce șase zile aceasta fusese internată la Spitalul Elias din Capitală, diagnosticată cu pancreatită acută de severitate medie.

Aceasta a fost internată la Terapie Intensivă, unde echipa medicală a optat inițial pentru un tratament și nu pentru o intervenție chirugicală.