E TRAGEDIA momentului! A murit ‘MAMA UȚA’! Românii sunt în lacrimi (FOTO, VIDEO)

E TRAGEDIA momentului! A murit 'MAMA UȚA'! Românii sunt în lacrimi (FOTO, VIDEO)

Dispariție tragică în România! Maria Suciu, cunoscută de către turiști sub numele de Mama Uța, a murit la vârsta de 85 de ani.

Bătrâna era un simbol al Apusenilor, fiind cunoscută pentru ospitalitatea cu care îşi primea de fiecare dată turiştii care călcau pragul pensiunii sale din Gârda de Sus.

”Ne obișnuisem să o vedem în același loc, la aceeași masă. Ne obișnuisem să o auzim dimineața, în periplul dumneaei pe la clienți, spunându-ne câte o vorbă de duh, care ne însenina ziua. A fost omul care a sfințit locul prin simpla ei prezență. De Crăciun vom fi acolo, însă ceva nu va mai fi la fel. Va lipsi un zâmbet. Al mamei Uţa… Dumnezeu să o odihnească în veci!” a scris pe contul de facebook al pensiunii, un fost client.

Sursa foto: Facebook

Mama Uța a fondat o pensiune care ulterior avea să fie botezat în documentele guvernamentale drept ”agroturism”.

Avea tot timpul o vorbă bună şi, atunci când reveneai după mulţi ani în care nu ai călcat pe acolo, te primea şi îşi vorbea ca şi când ai fi plecat ieri.

Sursa foto: Facebook

Vestea că Mama Uța, fondatoarea unei celebre pensiuni din zonă a murit i-a luat prin suprindere pe turiști și peiubitorii de relaxare în aer liber.

Sursa foto: Facebook

„Drum lin, spre cer, suflet bun!”, se arată pe pagina de Facebook a pensiunii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursa video: Youtube/CENTRUdeIMAGINE

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)