Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  

Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)   
Un pod s-a prăbușit în județul Teleorman / Foto: captură B1 TV

Un incident extrem de grav a avut loc joi dimineața în județul Teleorman. Un pod care trecea peste râul Vedea s-a prăbușit, în urma incidentului 6 persoane au fost rănite.

Tragedia a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus. Podul care trecea peste râul Vedea s-a prăbușit, iar din primele informații 6 persoane au fost rănite.

Un pod s-a prăbușit în județul Teleorman

La fața locului intervin patru echipaje ale SAJ Teleorman, o autospecială de transport victime multiple și una de descarcerare, după cum anunță ISU Teleorman.

La fața locului s-au deplasat importante forțe și mijloace de intervenție, de la Pompieri, o autospecială de descarcerare și una de transport victime multiple, iar din cadrul SAJ Teleorman, patru echipaje medicale, dintre care o autospecială cu medic. 

Au fost găsite șase victime, niciuna încarcerată sau surprinsă de dărâmături. Cele șase victime sunt conștiente și cooperante, toți de gen masculin, se pare că lucrau la acel pod. 

Două dintre ele au fost deja transportate la spital, cu multiple traumatisme, iar celelalte patru sunt asistate din punct de vedere medical de către echipajele SAJ”, a explicat purtătorul de cuvânt ISU Teleorman, în direct pe B1 TV.

Știre în curs de actualizare

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane