Traian Băsescu: BNR e un continuu profesor, dar niciunul dintre ei nu vrea să fie ministru

Traian Băsescu: BNR e un continuu profesor, dar niciunul dintre ei nu vrea să fie ministru

Președintele Traian Băsescu a declarat într-un interviu acordat Radio România Actualități că este convins că în România sunt mulţi manageri de calitate, dar dacă li se propune să lucreze în aparatul de stat, “parcă îi pici cu ceară”.

“Lecţii sunt foarte mulţi care dau, inclusiv BNR e un continuu profesor. Ia întrebaţi pe unul dintre ei dacă vrea să fie ministru de finanţe sau ministru”, a spus şeful statului.

Preşedintele a continuat cu explicaţiile, spunând că “sunt foarte mulţi care dau lecţii, dar una e să dai din gură şi alta e să ai în spate responsabilitatea pentru o ţară”.

“E o mare diferenţă între a da din gură şi a-ţi asuma responsabilităţi”, a adăugat Traian Băsescu.

Ultima oră
13:14 - Cât de serioase sunt de fapt controalele la vamă privind certificatul COVID. Român, întors din Grecia „Nici măcar nu s-a obosit să vadă că cei din documente corespund măcar ca număr cu cei din mașină”
12:59 - Bilanțul epidemiologic, în creștere: 233 de cazuri noi de infecție cu coronavirus și 6 decese raportate de INSP în 24 de ore. La ATI sunt 60 de pacienți cu COVID-19
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cel puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)