Transportatorii nevaccinați care circulă prin țări cu risc epidemiologic ridicat vor trebui să stea în continuare în carantină

Transportatorii nevaccinați care circulă prin țări cu risc epidemiologic ridicat vor trebui să stea în continuare în carantină
Sursa foto: pixabay

Transportaorii nevaccinați care călătoresc prin țări cu risc epidemiologic ridicat vor trebui în continuare să stea în carantină la întoarcerea în țară. Guvernul nu are în vedere o modificare în acest sens, potrivit premierului Cîțu:

“Avem rezultate bune în România în lupta cu pandemia, tocmai pentru că am luat măsuri bune. Toate aceste măsuri fac parte dintr-un sistem pe care noi l-am gândit de a proteja populația României. Vaccinul este la liber, este gratuit, singra soluție pentru a scăpa de pandemie este vaccinarea.

Cei vaccinați circulă mai ușor în Europa. Nu avem elemente care să ne permită să schimbăm decizia pe care am luat-o”, a precizat premierul.

Ultima oră
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)
11:29 - Ludovic Orban și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților la sediul PNL
11:24 - Un cutremur puternic a avut loc în Creta. Mai multe clădiri, avariate după seismul de 5,8 grade
11:19 - Dacian Cioloș, val de acuzații despre alegerile din USR PLUS după ce Dan Barna l-a numit „om al sistemului”: „Au făcut atunci pact cu un om al sistemului?” / „Abia ăsta este «sistemul» de neacceptat, nu calomnii ieftine” (VIDEO)