Trei trenuri au întârzieri de până la 120 de minute din cauza lipsei tensiunii de alimentare în linia de contact, anunță CFR Călători

Trei trenuri au întârzieri de până la 120 de minute din cauza lipsei tensiunii de alimentare în linia de contact, anunță CFR Călători
Foto simbol: Pixabay

Circulația trenurilor IR 75 Curtici – Brașov, IR 1765 Timișoara Nord – Iași și R 2046 Arad – Simeria este afectată ca urmare a lipsei tensiunii de alimentare în linia de contact pe relația Radna – Varadina, a anunțat duminică CFR Călători.

CFR Călători, despre trenurile afectate: „Întârzierile sunt în prezent între 80 și 120 de minute”

CFR Călători a precizat că întârzierile sunt de până la 120 de minute.

„Întârzierile sunt în prezent între 80 și 120 minute. Ne cerem scuze călătorilor pentru întârziere şi pentru disconfortul întâmpinat. Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentului, CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură -CFR SA, locomotivă diesel pentru a se putea tranzita zona afectată”, se arată în comunicatul transmis duminică.

Compania susține că echipele de intervenție ale CFR SA lucrează pentru remedierea situației apărute.

„Este posibil să se înregistreze întârzieri suplimentare în circulația trenurilor de călători care străbat această zonă. Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

Urmăriți B1TV.ro și pe