Tulcea: O barcă s-a răsturnat. Patru morţi şi un singur supravieţuitor

Tulcea: O barcă s-a răsturnat. Patru morţi şi un singur supravieţuitor

Accident ciudat pe Lacul Razelm din Tulcea. O barcă în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat din cauza unei furtuni, iar ambarcaţiunea s-a scufundat. Dintre cei cinci, un singur tânăr a reuşit să scape cu viaţă după ce a plutit mai bine de trei ore şi a înotat cei doi km până la mal.

Cei cinci tineri, fără să ştie să înoate şi fără veste de salvare, s-au gândit să facă o plimbare pe lac. De aici şi până la catastrofă nu a fost decât un pas. O furtună iscată din senin le-a răsturnat barca. Dintre cei cinci tineri, doar unul de 30 de ani a reuşit să iasă la suprafaţă.

Norocul lui a fost un bidon de benzină, care l-a ajutat să plutească mai bine de trei ore.

„S-a constatat că una dintre persoane s-a salvat şi s-a deplasat împreună cu echipajul nostru, pe Lacul Razelm, în căutarea celorlalte persoane”, a declarat locotenent Sorin Voicu, ISU Tulcea.

Din spusele supravieţuitorului, pompierii trebuie să găsească doi băieţi şi două fete. Tânărul s-a întors şi el să încerce să-i caute.

La locul acccidentului a sosit şi o ambulanţă, care a fost chemată pentru a-i acorda îngrijiri unor posibili răniţi, dar după mai bine de cinci ore de căutări, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea nu au reuşit să găsească nimic. Pentru că se întunecase, aceştia au hotărât să întrerupă căutările.

Tulcea: Patru înecaţi şi un singur supravieţuitor după ce o barcă s-a răsturnat

Ultima oră
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend
18:18 - AUR pregătește o lege privind LGBTQ+ similară cu cea din Ungaria. Claudiu Târziu: Susținem familia și valorile creștine. Activiștii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și grădinițele din România
18:14 - CNCAV: 15.904 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 10.704 au primit prima doză
18:03 - Sibiu: Cel mai vechi obiect de cult al comunităţii săseşti din Transilvania a fost recuperat de polițiști după 5 ani de la furt
17:56 - Ludovic Orban: „Ne menținem angajamentul clar de desființare a Secției speciale” / Ce variante susține PNL pentru deblocarea discuțiilor din coaliție (VIDEO)
17:48 - Andrei Baciu: România a vândut 1.170.000 de doze de vaccin anti-COVID