Un bărbat a mers să viziteze Sfinxul din Bucegi îmbrăcat cu pelerină roșie și purtând joben

Un bărbat a mers să viziteze Sfinxul din Bucegi îmbrăcat cu pelerină roșie și purtând joben
sursa foto: Facebook

O apariție șocantă a fost surprinsă la baza salvamont din Bucegi. Un individ cu o ținută surprinzătoare a declarat căvrea să urce la Sfinx și de aici, să coboare la Peleș.

Salvamontiștii au fostuimiți când i-au văzut ținuta: este îmbrăcat mai degrabă pentru un spectacol de magie, decât pentru o ascensiune pe munte, la peste 1800 de metri altitudine.

Este îmbrăcat cu palton lung, negru, poartă o pelerină de culoare roșie, iar în cap are un joben. În plus, trage după el un geamantan în buzunarul căruia se poate zări o sticlă.

O fotografie cu acest personaj a fost postată pe Facebook, iar comentariile ironice nu au întârziat să apară.”Să nu facă zăpada să dispară”, a comentat un internaut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti