Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de tren în apropiere de Neptun

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de tren în apropiere de Neptun
Foto: CFR Călători / Facebook

Un accident tragic a avut luni dimineața, în apropiere de Neptun. O persoană a fost spulberat de tren. Victima a murit în urma impactului, au anunțat reprezentanții Ambulanței Constanța.

Accidentul a avut loc între Schitu și Neptun. La fața locului au ajuns o ambulanță și elicopterul SMURD. Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost lovit de tren, în apropierea staţiunii Neptun, scrie antena3.

„Astăzi, în jurul orei 9,00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropiere de halta Pescăruş, se află o persoană lovită de tren. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, a fost stabilită identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani, din comuna 23 August.

Acesta figura ca persoană plecată în mod voluntar de la domiciliu, din data de 2 ianuarie 2022, ora 18,30. Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20,00, trenul care circula pe ruta Mangalia-Constanţa l-ar fi accidentat pe bărbatul în cauză.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe