Un bărbat din Hunedoara a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un șanț

Un bărbat din Hunedoara a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un șanț
Foto: b1.ro

Un hunedorean a fost prins, miercuri, sub un mal de pământ care s-a surpat în timp ce săpa un șanț pentru canalizare. Bărbatul a fost salvat de pompieri și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Deva, notează Mediafax.

Potrivit șefului Centrului Operațional al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, colonel Ladislau Horvat, în timp ce bărbatul care săpa un șanț pentru introducerea canalizării în localitatea Băița, pământul a căzut peste el. Intervenția pompierilor și SMURD a durat peste o oră.

„Echipajele de pompieri și SMURD au ajuns în scurt timp la locul surpării. Bărbatul era îngropat cu totul în pământ, iar paramedicii au săpat cu mâinile în pământ și i-au scos capul la suprafață și i-au dat oxigen. În acest timp, pompierii au săpat în jurul bărbatului pentru a-l scoate”, a precizat Ladislau Horvat.

Starea bărbatului de 42 de ani este stabilă, iar polițiștii și procurorii au început o anchetă în acest caz.

Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali