Un bărbat din Târgu Jiu, la spital după ce ar fi fost bătut de mai mulți polițiști

Un bărbat din Târgu Jiu, la spital după ce ar fi fost bătut de mai mulți polițiști

Un bărbat din Târgu Jiu a ajuns de urgenţă la spital, după ce susţine el, a fost bătut fără milă de oamenii legii. Acesta declară că a fost oprit de către o patrulă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, şi i s-a cerut să se legitimeze, însă în cele din urmă a ajuns la sediul poliţiei, unde i-a fost aplicată o corecţie cruntă.

Pentru a-l salva , medicii l-au supus imediat unei intervenţii chirurgicale ca urmare a traumatismului abdominal pe care îl avea, el fiind bătut cu pumnii şi picioarele în stomac.

Bărbatul povestește că o patrulă din patru polițiști s-a oprit pe o stradă din Târgu Jiu pentru a-l legitima. Pentru că i s-a părut suspect, l-au luat în dubă, l-au dus la sediul poliției, unde l-au bătut cu pumnii și cu picioarele. După ce i-au aplicat corecția, l-au abandonat lângă Podul Jiului.

„Am ieşit şi eu prin oraş, şi a venit poliţia, mi-a solicitat  actele, am răspuns cum mă cheamă, li s-a părut că le vorbesc urât, hai până la postul de poliţie, m-au luat la bătăie, m-au băgat în dubă şi m-au luat la bătaie”, a declarat Ion Cucăilă.

Bărbatul a fost văzut de câţiva trecători, care l-au dus la spital.

„A fost adus la serviciul de urgență un tânăr de 37 de ani, victima unei agresiuni, instabil hemodinamic, a fost băgat direct în sala de operație. Prezenta un traumatism abdominal acut. În mod sigur a fost din cauza loviturilor”, a declarat Ramona Oprea, medic UPU Spitalul Județean Târgu Jiu.

 „Conducerea Inspectoratul Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări față de trei polițiști cu privire la aspectele semnalate, fiind de asemenea sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a declarat purtătorul de cuvât al IPJ Gorj, Ramona Dochian.

Cei patru polițiști vor fi audiați , iar dacă se confirmă, oamenii legii riscă dosar penal , dar și să-și piardă locul de muncă.

Târgu Jiu: Bărbat bătut de poliţişti

Embed: