Un copil a murit, iar alte două persoane sunt grav rănite, după ce un camion a lovit banca pe care stăteau

Un copil a murit, iar alte două persoane sunt grav rănite, după ce un camion a lovit banca pe care stăteau

Un copil în vârstă de 13 ani a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, iar alte două persoane sunt internate în stare gravă, după ce au fost loviţi sâmbătă seară de o camionetă în timp ce stăteau pe o bancă.

În ciuda eforturilor medicilor, copilul de 13 ani a murit la spital. Celelate două victime, aflate şi ele pe bancă în momentul impactului, sunt un alt copil de 13 ani şi un bărbat de 54 de ani, ambii răniţi grav, cu fracturi la picioare.

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, bărbatului i-a fost amputat piciorul stâng la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, fiind ulterior transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Totodată, copilul de 13 ani, grav rănit, a fost transportat iniţial la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiu, medicii luând hotărârea să-l trimită cu o ambulanţă la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unei camionete a pierdut controlul volanului, lovind  trei persoane care stăteau pe o bancă aflată în faţa terasei unui magazin.

Accidentul s-a produs în satul Fâlfani, comuna Stolnici, cel mai probabil din cauză că șoferul a adormit la volan.

Din primele cercetări a rezultat că șoferul nu era sub infleuența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii îl audiază pe şofer, acesta fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Loviți pe banca de pe marginea drumului

Embed: " />