Un cunoscut actor din Oradea a fost reținut pentru viol: Victima este actriţă

Un cunoscut actor din Oradea a fost reținut pentru viol: Victima este actriţă
Sursa Foto: Facebook/Teatrul Regina Maria

Actorul Andrian Locovei de la Teatrul Regina Maria din Oradea a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în prezent este anchetat în stare de libertate, după ce a fost reclamat pentru viol, victima fiind şi ea actriţă.

Actor de la un teatru din Oradea, reclamat de o colegă pentru viol

Bărbatul a fost reţinut duminică, 3 iulie, după ce presupusa lui victimă a reclamat la Poliţia municipiului faptul că bărbatul a agresat-o în locuinţa ei, sâmbătă noaptea.

Andrian Locovei a stat în arestul Poliţiei Bihor vreme de 24 de ore, după care a fost eliberat, iar în prezent este cercetat în stare de libertate sub acuzaţia de viol într-un dosar aflat în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Mi-a interzis avocatul să vorbesc despre caz”, a spus actorul Andrian Locovei, care nici în faţa procurorilor nu a dat explicaţii despre cele întâmplate, uzând deocamdată de dreptul la tăcere, potrivit ebihoreanul.ro.

Lucrurile sunt foarte proaspete. Aşteptăm să ni se pună la dispoziţie dosarul de urmărire penală, să-l putem consulta”, a declarat şi avocatul său, Alin Nastea.

Andrian Locovei, actorul în vârstă de 43 ani, este absolvent al Universităţii de Artă Teatrală Târgu Mureş şi actor în cadrul Trupei Iosif Vulcan din Teatrul Regina Maria, unde, de-a lungul carierei, a jucat în zeci de piese, iar în perioada 2018 – 2020 a deţinut şi funcţia de director artistic al instituției. Actorul este căsătorit.

Andrian Locovei este actor în cadrul Trupei Iosif Vulcan din Teatrul Regina Maria din Oradea, unde, de-a lungul carierei, a jucat în zeci de piese, iar în perioada 2018 – 2020 a deţinut şi funcţia de director artistic al instituției. Actorul în vârstă de 43 de ani este căsătorit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”
19:28 - Vladimir Putin a vorbit mai degrabă ca un taximetrist nervos decât ca un șef de stat, arată o analiză The Guardian. Discursul președintelui rus, „un set de clișee conspiraționiste incredibil de analfabete”