Un loc de parcare în București a ajuns să coste și 12.300 de lei. Cu cât au fost vândute patru locuri în zona Dristor

Un loc de parcare în București a ajuns să coste și 12.300 de lei. Cu cât au fost vândute patru locuri în zona Dristor
Foto simbol: Pixabay

Cu o Capitală tot mai aglomerată de mașini, goana după un loc de parcare a devenit ceva obișnuit. Un singur loc a ajuns să coste până la 12.300 de lei – cel puțin acesta a fost prețul cu care a fost vândut în zona Dristor un loc pentru care licitaseră patru șoferi.

12.300 de lei pentru un loc de parcare în zona Dristor din București

În zona Dristor, la o licitație organizată la Primăria Sectorului 3, patru locuri de parcare au costat în total 35.300 de lei, potrivit Digi24.ro.

Primul loc a fost vândut cu 3.900 de lei. Al doilea a costat 12.000 de lei, iar al treilea a fost cel mai scump, 12.300. Pentru ultimul loc de parcare licitația s-a oprit la 7.100 de lei.

Persoanele care au participat la licitație și care nu au câștigat spun că nu credeau că se va ajunge la sume atât de mari.

„Prețul de pronire a fost de 80 de lei. Și a ajuns la sumele acelea exorbitante. Eu nu mi-aș fi permis și nu văd rostul să muncesc o lună de zile pentru un loc de parcare, sau mai mult de o lună de zile. O doamnă, cea cu 12.000 de lei, spunea că vrea de 12 ani să pună mâna pe un loc de parcare și nu reușește, altcineva spune că parchează mașina la două stații de tramvai că nu găsește loc”, a declarat Mihai Căpraru, unul dintre participanții la licitație.

Urmăriți B1TV.ro și pe