Un nou terminal, inaugurat la Otopeni. Boc: Va aduce mai multă prosperitate românilor

Un nou terminal, inaugurat la Otopeni. Boc: Va aduce mai multă prosperitate românilor
Foto: B1 TV

Premierul român, Emil Boc, şi Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au participat, marţi, la inaugurarea unui noul terminal de pasageri la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Emil Boc a declarat că se bucură că România se „îndreaptă către o altă direcţie”, ceea ce arată că „mai mulţi bani sunt daţi pentru investiţii şi mai puţini pentru pomenile electorale”.

Premierul a mai adăugat că investiţii ca aceasta reprezintă pasul către „linia corectă pe care România trebuie să meargă de acum încolo” şi s-a arătat mulţumit de evenimentul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

„Acestă investiţie este o victorie, un drum sigur care începe cu 2011 şi se va consolida în următorii ani. Va aduce mai multă prosperitate românilor”, a mai spus Boc.

„Ca român mă simt mândru că sunt aici în Otopeni, este un bun început”, a conchis premierul.

Emil Boc: Această investiţie este o victorie

Discursul ministrului Transporturilor a fost la fel de pozitiv ca cel al premierului. Astfel că, Anca Boagiu a afirmat că această inaugurare este „cea mai importantă a anului 2011” şi a promis că rezultate în cadrul aeroporturilor vor apărea, respectiv traficul va creşte la circa şapte milioane de pasageri, iar peste un an, 12 milioane de oameni vor ajunge să treacă pragul terminalului.

„Această investiţie înseamnă că se justifică din punct de vedere economic, politic şi geostrategic (…) Este efortul unei echipe puternice. Din punctul nostrul de vedere, e o mare realizare că politicile noastre sunt puse rapid în funcţionare”, a dorit să adauge Anca Boagiu.

Aeroportul Henri Coandă, inaugurat