Un politician român, personajul principal al unui documentar din Irlanda

Un politician român, personajul principal al unui documentar din Irlanda
Foto simbol: Pixabay

Marian Mihalahe, fostul membru PDL, care a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a omorât fosta iubită în Dubai, a devenit personajul principal al unui documentar din Irlanda.

Cum a ajuns să fie personajul principal

Documentarul a fost dedicat celor mai controversate crime din Irlanda și este intitulat „Bărbați, crime și dragoste”.

Marian Mihalache apare într-un episod al documentarului difuzat pe un post TV dim Irlanda. Acum 11 ani, fostul membru PDL și-a ucis amanta. În urma cerectării penale, vina acestuia a fost demonstrată. Bărbatul a primit pedeapsa pe viață.

Potrivit reprezentanților postului Tv, documentarele „Bărbați, crime și dragoste” cuprind „o serie captivantă de docu-drame în şase părţi, care oferă o privire uluitoare, convingătoare şi fără compromisuri asupra circumstanţelor care i-au determinat pe şase bărbaţi să-şi ucidă partenerii intimi şi a lecţiilor pe care noi, ca indivizi şi ca societate, trebuie să le luăm din aceste evenimente teribile. Cu interviuri cu echipa de anchetă, reporteri de instanţă şi jurnalişti care au acoperit cazurile, povestea fiecărui caz este pusă cap la cap prin reconstituiri ale principalelor probe care au fost prezentate la fiecare proces de către Procuratura de Stat”.

Relația între Marian Mihalache și fosta amantă

Marian Mihalache a comis crima 2010. Partenera acestuia a fost omorâtă în camera unui motel din Sandyfor-Dublin. Fostul politician susținea că femeia s-a sinucis și nu își recunoștea vina, numind-o „iubirea vieții mele”. Însă, vina acestuia a fost demonstrată de anchetă.

Femeia a mai fost abuzată de Marian Mihalache. În 2010, acesta a filmat-o goală în duș și a amenințat-o că toată lumea o să afle despre viața ei intimă.