Motru: 15.000 de locuitori au rămas fără încălzire. Un preot, chemat să sfințească locul avariei

Motru: 15.000 de locuitori au rămas fără încălzire. Un preot, chemat să sfințească locul avariei
Foto simbol: Pixabay

Circa 15.000 de locuitori ai municipiului gorjean Motru au rămas fără căldură din cauza unei avarii grave la rețeaua de termoficare a orașului. La fața locului a fost adus să rezolve problema un… preot.

Motru: Preot chemat la o avarie a rețelei de termoficare

15.000 de locuitori din Motru sunt racordați la sistemul centralizat. De trei zile, ei suferă de frig după ce la rețeaua de termoficare a orașului s-a produs o avarie gravă, informează Europa FM.

Astfel, că stau afară sau în case, pentru locuitorii din Motru e cam același lucru.

Conducerea societății UATA a adus la fata locului chiar și un preot care să sfințească porțiunea avariată.

Primarul Cosmin Morega a solicitat Inspectoratului Școlar Județean Gorj suspendarea cursurilor sau desfășurarea lor online.

Luni, elevii de gimnaziu şi liceu din toată țara, precum şi cei din învăţământul profesional şi postliceal se întorc la cursuri după vacanţa de iarnă. Preșcolarii și cei din clasele primare vor avea vacanţă până pe 9 ianuarie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari