Un tată și fiul său au făcut scandal într-o secție de votare din județul Iași. Au fost imobilizați și amendați de polițiști

Un tată și fiul său au făcut scandal într-o secție de votare din județul Iași. Au fost imobilizați și amendați de polițiști
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Un tată și fiul său au fost amendați de polițiști din cauză că au făcut scandal la o secție de votare din localitatea Boureni, comuna Moțca, județul Iași, potrivit Observatornews.ro.

Un tată și fiul său au făcut scandal în secția de votare

Primul a fost amendat tatăl, un bărbat în vârstă de 44 de ani.

„La o secţie de votare din satul Boureni, comuna Moţca s-a prezentat un bărbat de 44 ani din localitate care a provocat scandal, motiv pentru care poliţistul aflat în misiunea de protecţie a secţiei de votare a intervenit, imobilizându-l. Persoana agresivă a fost preluată ulterior de o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie 6 Rurală Paşcani, condusă la sediul postului şi sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

A fost amendat și fiul bărbatului

Polițiștii spun că, la scurt timp după, la secția de votare a venit și fiul bărbatului, un tânăr de 20 de ani, care era nemulțumit de situația prin care a trecut tatăl lui și a făcut la rândul său scandal.

„Poliţistul a procedat şi la imobilizarea acestuia. Tânărul în cauză a fost preluat de o patrulă de poliţie din cadrul secţiei rurale şi condus la post. În cauză se continuă cercetările la nivelul Poliţiei Municipiului Paşcani, urmând a fi dispuse măsurile legale”, mai notează IPJ Iași.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe