Un turist israelian a murit după ce s-a accidentat pe un traseu dificil din Munţii Făgăraş

Un turist israelian a murit după ce s-a accidentat pe un traseu dificil din Munţii Făgăraş
Foto: salvamont-arges.ro

UPDATE 21:00: Turistul israelian aflat în Munţii Făgăraş împreună cu alte trei persoane a murit, după ce s-a accidentat pe un traseu dificil, informează Mediafax. Însoţitorii săi, doi bărbaţi şi o femeie, au fost găsiţi de salvamontişti şi au fost coborâţi de pe munte în siguranţă.

Un turist israelian este căutat la de echipajele de salvare din Argeş după ce a fost luat de o viitură în zona Vidraru, canionul Valea Lui Stan, informează B1 TV. Bărbatul se afla acolo în excursie cu alţi trei prieteni când a întins cordelina peste un râu şi a fost suprins de ape.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV,  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, Cristian Mazilu, a declarat că deocamdată nu există informații cu privire la starea de sănătate a turistului.

”La ora actuală știm cu aproximație zona în care se află turistul. Echipe ale Jandarmeriei Argeș și ale Salvamontului încearcă să îl găsească. Nu avem informații privind starea de sănătate a turistului. Noi intervenim cu trei jandarmi, alături de echipe ale Salvamontului. Zona este destul de greu accesibilă, este o zonă montană, iar zilele acestea a plouat foarte mult”, a declarat Cristian Mazilu. 

Tags:
Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări