Vești bune pentru șoferi. Primăria Capitalei: Va fi redeschisă circulația pe Bulevardul Eroilor Sanitari (VIDEO)

Vești bune pentru șoferi. Primăria Capitalei: Va fi redeschisă circulația pe Bulevardul Eroilor Sanitari (VIDEO)
Foto: b365.ro

Veşti bune pentru bucureşteni! După ce o parte din lucrările din zona Eroilor au fost finalizate, primăria a promis că de luni va fi deschisă şi intersecţia. Şoferii din vestul Capitalei, nemulțumiți de restricţiile de până acum, vor putea circula din nou pe Bulevardul Eroilor Sanitari, potrivit B1 TV.

Alex Ichim, purtător de cuvânt al Primăriei Capitalei a declarat că traficul pe bulevardele Eroilor Sanitari spre Palatul Cotroceni până la pod Eroilor va fi redeschis.

"Se va relua începând de luni circulația pe bulevardele Eroilor Sanitari spre Palatul Cotroceni până la pod Eroilor", a precizat Alex Ichim.

Va fi redeschisă circulația pe Bulevardul Eroilor Sanitari

#DIRECT_ONE_zu1g8d#

Deşi restricţiile de până acum i-au afectat pe şoferii din vestul Capitalei, unii dintre ei spun că au înţeles importanţa lucrărilor.

Cei care circulă cu mijloacele de transport în comun vor râde cu un ochi, iar cu celălalt vor plânge. Troleibuzele şi autobuzele vor putea circula pe bulevardul proaspăt deschis doar dinspre centru înspre vestul Capitalei. În sens invers, traseele acestora vor rămâne deviate şi, deci, vor ocoli în continuare pentru a ajunge în centru.

Alexandru Ichim a mai declarat că multe mijloace de transport în comun vor rămâne pe aceleași trasee deviate ca și până acum.

"Mijloacele de transport în comun vor circula pe acest traseu doar dinspre Centru spre Academia Miliatară. Restul mijloacelor de transport rămân pe aceleași trasee deviate ca și până acuma, până la finalizarea integrala a lucrărilor", a precizat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe