Viceprimarul comunei Joseni a fost împuşcat mortal

Viceprimarul comunei Joseni a fost împuşcat mortal

Viceprimarul comunei Joseni, Csala Zsolt, a fost găsit vineri noapte împuşcat la locuinţa sa din localitatea Borzonţ. Trei gloanţe au fost găsit în trupul viceprimarului, două în piept şi unul în picior.

Anchetatorii au stabilit că acesta a fost ucis, iar poliţiştii şi procurorii au deja un cerc de suspecţi şi vor începe audierile în acest caz.

Din primele cercetări a reieşit că viceprimarul a fost împuşcat, autorităţile eliminând varianta unei sinucideri.

Surse din rândul anchetatorilor au afirmat că focurile de armă au fost trase de aproape, tubul de cartuşe fiind găsit la o distanţă de un metru şi jumătate de trupul victimei.

Primarul din Joseni crede că Zsolt a fost executat: „A fost pur şi simplu măcelărit”.

Viceprimarul avea 42 de ani, era căsătorit şi avea doi copii minori.

Viceprimar ucis în stil mafiot

Viceprimarul comunei Joseni găsit împuşcat

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)