Virusul Zika, confirmat în Romania: O tânăra de 27 de ani, internata în Capitală (VIDEO)

Virusul Zika, confirmat în Romania: O tânăra de 27 de ani, internata în Capitală (VIDEO)

UPDATE: Pacienta cu Zika a fost internată pe data de 5 iulie, și a stat în spital pentru 48 de ore deoarece starea ei s-a îmbunătățit, fiind externată pe data de 7, afirmă reprezentații spitalului conform B1TV. În cazul acesteia s-au făcut recomandările standarde potrivit sfaturilor date de Organizația Mondială a Sănătății. Doctorii au afirmat că '"riscul unei epidemii este pur și simplu ipotetic fiind vorba de un caz izolat".

O româncă întoarsă din Martinica are Zika

#DIRECT_ONE_7sr30l#

O tânără de 27 de ani a fost internată la Spitalul Victor Babeș din București. Femeia este infestată cu virusul Zika după ce a efectuat o călătorie în Martinica.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Laurențiu Colintineanu, a confirmat într-o conferință de presă prezența acestei femei infestată cu virusul Zika și a oferit precizări privind măsurile luate. Ministerul Sănătății este în comunicare directă cu Organizația Mondială a Sănătății privind acest caz.

Persoana în cauză este în afara oricărui pericol, iar reprezentanții ministerului au afirmat că aceasta reprezintă doar un caz izolat ca urmare a călătoriei pe care a efectuat-o.

" În timpul zilei de ieri (nr.luni) ministerul a comunicat prin adrese oficiale și legături directe cu Primăria Capitalei și Primăriile Sectoarelor 3 și 6, privind necesitatea începerii unor acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor" a subliniat purtătorul de cuvânt al MinisteruluiSănătății.

Ministerul Sănătății a emis o serie de avertizări pentru cei care urmează să călătorească în țări în care existăvirusul Zika.

Virusul Zika confirmat în România

#DIRECT_ONE_ox9a6l#

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”