Vrăji, vrăjeală și amenințări: Așa plăteau văjitoarele din Chitila mărfurile cumpărate

Vrăji, vrăjeală și amenințări: Așa plăteau văjitoarele din Chitila mărfurile cumpărate

Dalila, Luminița, Varșovia, Anita și Margareta toate rude ale așa-zisei “regine a magiei albe”, Sidonia, și membre ale temutului clan al Sadovenilor din Chitila, au fost trimise în judecată pentru că înșelau firme de la care comandau produse pe care refuzau să le achite. Agenții ghinioniști care ajungeau în casa femeilor erau amenințați cu vrăji care de care mai periculoase, iar în cazul în care vrăjile nu erau un argument suficient de puternic, bărbații clanului îi amenințau cu moartea.

Printre cei mai ghinioniști păgubiți s-a găsit o firmă de mobilă care a montat obiecte de mobilier în valoare de 120.000 de euro în palatul Margaretei.

Potrivit rechizitoriului parchetului de pe lângă Tribunalul București infracțiunile săvârșite au creeat un prejudiciu de 167.000 de lei, 10.000 de dolari și140.000 de euro.

Un alt agent de vânzări a avut ghinionul să vândă obiecte electrocasnice vrăjitoarei Dalila și după ce a semnat avizul, soțul acesteia l-a fugărit cu un pistol. Omul îngrozit a sunat la 112.

Vrăjitoarele au fost trimise în judecată împreună cu alți 20 de membrii ai clanului Sadoveanu și riscă pedepse între 10 și 20 de ani de închisoare.

Nouă papuși, nouă cununii dar în final le leagă Parchetul