Vrăji, vrăjeală și amenințări: Așa plăteau văjitoarele din Chitila mărfurile cumpărate

Vrăji, vrăjeală și amenințări: Așa plăteau văjitoarele din Chitila mărfurile cumpărate

Dalila, Luminița, Varșovia, Anita și Margareta toate rude ale așa-zisei “regine a magiei albe”, Sidonia, și membre ale temutului clan al Sadovenilor din Chitila, au fost trimise în judecată pentru că înșelau firme de la care comandau produse pe care refuzau să le achite. Agenții ghinioniști care ajungeau în casa femeilor erau amenințați cu vrăji care de care mai periculoase, iar în cazul în care vrăjile nu erau un argument suficient de puternic, bărbații clanului îi amenințau cu moartea.

Printre cei mai ghinioniști păgubiți s-a găsit o firmă de mobilă care a montat obiecte de mobilier în valoare de 120.000 de euro în palatul Margaretei.

Potrivit rechizitoriului parchetului de pe lângă Tribunalul București infracțiunile săvârșite au creeat un prejudiciu de 167.000 de lei, 10.000 de dolari și140.000 de euro.

Un alt agent de vânzări a avut ghinionul să vândă obiecte electrocasnice vrăjitoarei Dalila și după ce a semnat avizul, soțul acesteia l-a fugărit cu un pistol. Omul îngrozit a sunat la 112.

Vrăjitoarele au fost trimise în judecată împreună cu alți 20 de membrii ai clanului Sadoveanu și riscă pedepse între 10 și 20 de ani de închisoare.

Nouă papuși, nouă cununii dar în final le leagă Parchetul

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti