Vremea se menține rece: Ploi și frig în toată țara. Vezi prognoza meteo

Vremea se menține rece: Ploi și frig în toată țara. Vezi prognoza meteo
Foto: dannyst.com

Cu toate că așteptam ca începutul lunii mai să fie unul plin de soare, în care excursiile și grăterele în aer liber au fost plănuite de mult timp, acum trebuie amânate.

Meteorologii nu ne aduc vești bune, ba mai mult anunță că vremea în următoarele zile se meține rece, vântul va sufla puternic în zonele de munte, iar temeperaturile nu vor depăși 11 grade Celsius.

În Capitală vremea va fi la fel de mohorâtă, doar că valorile termice maxime vor ajunge la 18 grade.

Prognoza meteo 5-7 mai

În țară

Joi, vremea va fi rece în majoritatea țării, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime între 8 și 18 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari în zonele estice și sud-estice și pe creste montane.

Vineri, vremea va fi rece pentru această dată, mai ales în centrul și estul țării, unde vor fi înnorări temporare și doar pe arii restrânse ploi de scurtă durată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade. În zonele muntoase vor fi condiții de brumă.

Sâmbătă, vremea se va menține răcoroasă în majoritatea zonelor țării. Pe crestele montane vor fi posibile precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime în general între 2 și 8 grade.

În București

Joi, vremea va fi rece pentru începutul lunii mai, cu cer noros și ploi temporare. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Vineri, vrema va fi răcoroasă. Cerul va avea înnorări trecătoare și vor fi condiții de ploaie slabă. Temperatura maximă va fi de 16…18 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Sâmbătă, vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă de 7 grade Celsius.