Wizz Air își va obliga angajații să se vaccineze anti-COVID-19

Wizz Air își va obliga angajații să se vaccineze anti-COVID-19

Wizz Air se alătură marilor companii care vor impune angajaților să se vaccineze anti-COVID-19. Echipajul va trebui să se conformeze de la 1 decembrie.

Compania a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat de presă.

„Prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea și siguranța pasagerilor și angajaților noștri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul și pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens”, a declarat József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group.

Vor exista și cazuri speciale, în care vaccinarea va fi înlocuită cu testarea, însă doar în situații excepționale, „justificate”.

Experții în sănătate, din ce în ce mai puțin încrezători în vaccinurile anti-COVID

Între timp, vaccinul anti-COVID-19 pare că nu mai face față la SARS-COV-2, varianta Delta. Cifrele cu privire la infectări și decese au explodat din nou în Israel, țara cu cea mai eficientă campanie de vaccinare din lume.

În plus, OMS a anunțat deja apariția unei noi tulpini, MU, rezistentă la orice tip de vaccin.

De asemenea, medicul Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor, vaccinurile anti-COVID au provocat reacții adverse pe bandă rulantă.

„În 7 luni, pentru vaccinul anti-COVID s-au înregistrat mai multe efecte adverse decât pentru orice alt vaccin clasic cumulat în 20 de ani. De exemplu, s-au raportat peste 1500 de avorturi spontane postvaccin la femei, care într-o proporție de 91% nu aveau antecedente patologice”, a notat medicul, pe blogul său.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său